jueves, 16 de junio de 2011

Pastel SARA.

Ingredientes:

-1 bizcocho.
- mantequilla dulce.
- almibar
- licor blanco.
- granillo de almendra o almendra fileteada tostada.

Elaboración:
Partir el bizcocho en tres pisos.Mezclar un poco de almíbar con un poco de licor blanco por ejemplo kirch,y con el resultado bañar un poco cada uno de los pisos del bizcocho.Rellenar con la mantequilla,alisar con la misma mantequilla, y rebozar con la almendra tostada.


1 comentario:

  1. Moltes felicitats, Oscar. Té una pinta fantàstica. Podries ara posar-nos la recepta de la Sara de Trufa, una especialitat de la Pastisseria Santa Clara del Carrer Llibreteria del Casc Antic. També podries averiguar el que et vaig comentar d'una pastisseria a Ses Voltes, a Ciutadella, Menorca, que feien els millors bulgars del món. Alhora, a veure si t'animes i ens poses la recepta d'una ensiamada farcida de cabell d'àngel i ens expliques com s'elabora l'ensiamada i el cabell d'àngel. Però primer de tot, ja saps que toca. Per Sant Joan l'elaboració d'una coca. Segur que en saps alguna i com es fa.

    Salutacions

    ResponderEliminar